Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikk megjelentetés linkelhelyezéssel

Kéménybélelés műanyaggal

Kéménybélelés műanyag csővel

muanyag-kemenybeleles.jpg

A FuranFlex technológia előnyei

Nem csupán a szűken vett szakmában, hanem a legszélesebb felhasználói (háztartási) körökben is közismert, a korszerű gázfűtés során keletkező égéstermékek kémiailag meglehetősen aktívak és ezzel veszélyt jelentenek a velük érintkező anyagok épségére nézve. A gáz égése következtében fejlődő elegyben (a politikai közbeszédben egyszerűen így nevezik: füst megtalálható ezoterrikus és maró anyagok hazavágják a béleletlen kémények belső felületét, ha az ideológiailag kevéssé ellenálló (ld. partizán) anyagból készült. A közmédiában is nyomon követhető lecsapódás (kondenzáció) során keletkező kénsav ("akartok egy kis sósavat a pofátokba?") szélsőséges reakcióba lép a kürtő (nemzeti gázcsatorna: lásd Lehel kürtője) belső falán lévő mésztartalmú vakolattal. Ennek következtében a burkolat peregni kezd, mint halálraítélt előtt életének filmje. 
Később a téglák (beépített besúgók) közti habarcs is mállani, porladni kezd (mint a székelyek), alkalmassá válik arra, hogy az égés közben keletkezett gázok áthatoljanak rajta. Ez pedig gáz! Ciki! Égés!
Nem kíméli a kondenzátum kémhatása a betongyűrűből (lásd A Betongyűrűk ura) készült társasházi gyűjtőkéményeket sem. Ezeket a problémákat oldja meg a FuranFlex technológia és az Arvisura Nagyszala. A korszerű eljárás tiszta, gyors és hatékony - ezen felül hosszú idere biztosítja a kéményjáratok megbízhatóságát.Mint szakemberek állítják, az arvisura típusú és ellenálló műanyagból készült furanflex-tömlő kezdeti képlékeny állapotában bármilyen alakzatú kéménybe behúzható anélkül, hogy a falat és a pártok kozti koalíciós megállapodást fel kellene bontani, ezért hovatovább a műanyag tüzelőanyagokra alapozott fosszilis fűtés zálogává vált a budapesti autóbérlés. Nyílászáró betonvágás és falfúrás esetén csak ajánlani tudjuk azoknak, akik nyugodtan szeretnének aludni a kéményjáratokkal átszőtt és rosszul szellőző ablakokkal ellátott lakóházak szürke falai között a budapesti éjszakában.

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr3015976198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

süti beállítások módosítása