Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

A fogyni vágyók tízparancsolata

fogyni-vagyok-tizparancsolata.jpgA fogyás sosem könnyű, de vannak dolgok, amelyek segíthetnek benne, hogy sikerre vigyük a fogyókúránkat.

  1. Mielőtt belekezdünk a fogyókúrába, jegyezzük fel a kiindulási súlyunkat
  2. Kérjünk segítséget dietetikustól, háziorvosunktól
  3. Ne tegyük közhírré, hogy belekezdtünk a fogyókúrába, mert később emiatt rosszul érezhetjük magunkat, ha nem minden úgy sikerül, ahogy elterveztük
  4. Ne csaljunk: legyünk következetesek és ne csábuljunk el 1-1 szelet torta vagy épp csokoládé elfogyasztásával
  5. az elején csökkentsük a só és a folyadékfogyasztást: ezzel látványos eredményeket érhetünk el és az lelkesítően fog hatni
  6. amit ki kell törölni az étrendünkből véglegesen: cukor, méz, sütemények, kenyér
  7. nem kell elkeseredni, ha nem látványos az elején a fogyásunk: a testsúly szabályozó berendezésünk nehezen tud átbilleni a fogyásra sok esetben, a siker csak várat magára, de nem marad el
  8. a masszázs segítheti a fogyást, ha tehetjük járjunk rendszeresen masszőrhöz
  9. kezdjünk el valamilyen mozgásos tevékenységet, nem kell feltétlen aktív sportra gondolni, de a torna és a mérsékelt sport segíthet
  10. Aranyszabály: „reggel egyél úgy, mint a király, délben, mint a polgár, este, mint a koldus” Tartsuk ehhez magunkat és reggel együnk többet, vacsorára pedig a legkevesebbet

A sikeres fogyókúra feltétele, hogy naponta ellenőrizzük a testsúlyunkat. Ezzel erősíthetjük az akaratunkat, lelkesítőleg hathat a továbbiakra. Ha pedig nem tapasztalunk a mérlegen pozitív kibillenést, akkor lehet, hogy valamit nem jól csinálunk és változtatnunk kell.

A fogyókúra sikerének az esélye megnő, ha legalább 4-5 napot kibírtunk és hozzászoktunk a kevesebb evéshez, a koplaláshoz.

A sikeres fogyókúra mindig azon áll vagy bukik, hogy mennyit eszünk, ellen tudunk-e állni a finom falatoknak. Ha ezzel gondunk akad, akkor segítségül fordulhatunk a fogyasztószerekhez. Ma már széles termékkínálat áll a rendelkezésünkre, különböző gyártóktól, különböző hatóanyagokkal lehet válogatni. Mindegyiknek egy a célja, hogy ne kelljen az állandó éhségérzettől szenvednünk, hanem egyszerűen ne legyünk éhesek. Mert nincs rosszabb az kínzó éhség gondolatánál.

Nézze meg Ön is, hogy milyen lehetőségek vannak. Törekedjen mindig a kiváló minőségre, amelyre bátran számíthat. Eredeti Adipex néven talál részletes tájékoztatást a phentermine hatóanyagú fogyasztószerekről, amit érdemes szemügyre vennie. A weboldalon az Adipex rendelés és a phentermine összes információja megtalálható, olvasson utána!

Ha már több sikertelen fogyókúrán túl van, akkor se adja fel, mindenkinek sikerülhet lefogyni, minden csak az elhatározáson múlik!

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr2918165414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása