Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

Ranger pickup

Az új Ranger pickup T6-os alvázra épül

Magyarországon nem kerül forgalomba... A hír mégis eljutott a magyar médiába: sokszor használt módszar: régi alap, új felépítmény. Terepjárót építenek az új Ranger alvázára épülő SUV-re. Valószínűleg ez se fog eljutni hozzánk.

Távol-Keleten eléggé népszerűek, de nemcsak az alvázas pickupok, hanem a velük azonos alapokra felépített és azonos technikával rendelkező terepjárók is. A Ford kínálatában is van ilyen jármű, amelynek már tesztelik a következő generációját, felemás karosszériával.


Egészen a B oszlopig nem nyúltak a karosszériához a prototípus esetén, ezt követően azonban teljesen új a kasztni – pardon, levágták egy eredetileg önhordó Ford Territory hátsó részét, amit aztán hozzácsaptak a fülkéhez. Ez volt a legegyszerűbb megoldás, hiszen a képen látható példánnyal csak a használt technikát próbálják. Ránézésre kisebb a tengelytáv, mint a Ranger pickupnál, ami miatt át kell hangolni a különféle elektronikus szabályzókat – ABS, ESC.


A képeken egyébként Jackson Emir készítette Ausztráliában, Avalon közelében az autópályán, majd eljuttatta azokat a Carsguide weboldalnak. A Ford a maga részéről úgy kommentálta a képeket, hogy az új Ranger pickup csak az első azon járművek közül, amelyek a T6-os alvázra épülnek, de ezen kívül sajnos további információkkal nem szolgálhatnak jelen pillanatban.

_______________________

más: használt cikk vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr5715976562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása