Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

Törésálló laptopok gyártása
Tachnológia: innováció a notebookgyártásban

Strapabíró laptop autóbérlőknek

Strapabíró és törésálló laptop
Törésálló laptop

Itronix General Dynamics GD600

A laptopok megjelenésének egyik oka, hogy olyan mobil számítógépre volt szükségük a szakembereknek, melyet bárhol és bármikor használhatnak. Az laptopot szívesen és gyakran hordozzák autóval, és gyakran olyan helyszíneken is használni kell, ahol megsérülhet. A drágább és nagyteljesítményű laptopok javítása, szervizelése komoly összegekbe kerülhet, ezért érdemes olyan laptopot vásárolni, mely védett a külső behatások, a sérülésektől.

Az Itronix cég olyan laptopokat gyárt, melyek mindenféle külső sérüléstől jól védettek. Olyan mobil számítógépeket készítettek, melyek 3 méteres magasságból leejtve is működőképesek maradtak.

Az Itronix céget megvásárolta a General Dynamics, mely Amerika egyik legnagyobb harcászati eszközöket gyártó vállalata. A katonai autók gyártásához is szükség van a strapabíró számítógépekre.


Az Itronix General Dynamics GD6000 laptop strapabíró háza már látványra is bizalomgerjesztő, egyértelmű, hogy komolyabb sérülésektől is védett a gép.

A laptop paraméterei


A noteszgépet 13.3 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, Intel Core 2 Duo T900-as processzort kapott, amihez 4GB DDR3 memória tartozik. A harcászati feladatokra szánt laptop 250 GB merevlemezzel jön ki a gyárból.

A laptop nyílásait minimális számúra csökkentették, ezért két darab USB Portot találunk a gépen mindössze. A kommunikációt WiFi kártya biztosítja.

A magas hőmérsékletet, nedvességet és fizikai behatásokat is jól tűrő laptopot ujjlenyomat leolvasó védi az illetéktelenektől.

A laptop szervizben Budapesten nem gyakran visznek be olyan laptopot javításra, melyet ilyen jó védelemmel láttak el, de szükség esetén az ilyen kihívásoknak is megfelelnek a profi szakemberek.

trapabíró laptop autóbérlőknek is, hogy ne kelljen félni attól, hogy gyakran hordják majd szervizbe a gépet. A törésálló laptop hasznos lehet, ha autót bérlünk, hogy távolabbra utazzunk és ott használjuk a számítógépet, amit mások is szívesen bekapcsolnak időnként. További érdekes és izgalmas témák mindenki számára egyszerűen: laptop kijelző, törésálló, laptop szerviz, autó akku.

 Laptop vásárlási szempontok

Milyen vékony laptopot vegyek? Amikor valaki noteszgépet szeretne vásárolni a budapesti szerviz szaküzletében, elkerülhetetlen, hogy véleményeket olvasson és hallgasson meg az eszközökről. Nehéz eldönteni, hogy mely notebook gyártó vállalatok tudják a legjobbat nyújtani, hiszen rengeteg szempont létezik a sebességtől az ergonómián át a laptop kijelző felbontásáig és az akku üzemidejéig.

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr7315976468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása