Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

PR cikk megjelentetése, árak
Public relations cikkek elhelyezése blogban

A PR-cikk megjelentetés ára

- Kész anyaga elhelyezésére kérjen árajánlatot: PR cikk elhelyezés, seo szolgáltatások

pr cikk árak

A releváns tartalmú Public relations cikkek elhelyezése link beágyazással hatékony keresőmarketing eljárás, jelentős mértékben hozzájárul a Goggle helyezés javítás eredményességéhez. A siker azonban nagyban függ nemcsak attól, mennyire megfelelő a közlésre kerülő cikk tartalma, hanem attól is, milyen minőségű és értékű a weboldal, amelyen a PRcikk megjelenik. Ezt tükrözik a publikálással járó árak is.

A közlő oldal minőségének, értékének a meghatározása nem könnyű feladat, bár egyes audit rendszerek ehhez adnak némi táppontot. A linképítéssel foglalkozó szakemberek körében elfogadott nézet, hogy egy honlap internetes értékét, egyben a kitett linkek erejét a szájt MOZ Domain Authority (DA) értékszáma tükrözi a leghitelesebben.

Alsó árkategória: kb. 8000-10000 Ft/cikk

Az 1-től 100-ig terjedő skálán a 15-20 DA számú oldalak linkerejére már lehet számítani, különösen, ha a a nem túl magas domain-értékhez képes nyitólap Page Authority (PA) értéke 20 feletti - ilyen lapokon általában 4-6 ezer Ft egy cikk közlési ára. Gyengébb szájtokkal is lehet linképítést folytatni, de a 10-es érték alá akkor sem érdemes menni, ha az ezeken való megjelenést olcsón, cirka 5-6 ezerért kínálják. (Ennél is alacsonyabb árat senki nem kínál, kevesebbért nem érdemes egy szöveg, képek, link felrakásával dolgozni.)

Közepes árkategória 10-18 ezer Ft per cikk

A blogokkal, tematikus weblapokkal, kisebb portálokkal operálók körében a 20-50 MOZ DA értékű lapok a leggyakoribbak, egyben legkeresettebbek, árban ezek képezik a középkategóriát. Az árak kialakításánál általában nemcsak a DA és PA értékeket veszik figyelembe, hanem pl. ezeket is:

  • mekkora a szájt látogatottsága
  • milyen régi, mióta létezik a honlap
  • hány aloldala van, ezek közül mennyit indexelt a Google
  • milyen gyakran indexeli a Google a főoldalt és az egyes cikkeket
  • mennyi ideig érhető el a főoldalról a közölt cikk
  • később elérhető-e az archívumban
  • milyen gyakran közöl új cikkeket a webhely

A MOZ mutatószámát és a fentieket figyelembe véve középkategóriás weblapokon a leggyakrabban 10-12 ezer forinttól 18 eFt-os, esetleg kicsivel magasabb árig tudunk PíáR-cikkeket megjelentetni.

A magasabb árfekvésű PR-cikk oldalak

cikk-megjelenes.jpgáltalában vagy 50-70 MAZ DA érték fölöttiek, és/vagy nagy hírportálok, blogrendszerek, gyűjtőlapok alá tartoznak. Erejüket gyakran az határozza meg, hogy a közölt cikkek ajánlói főoldalakra kerülnek ki és a keresőmarketing erőn túl magas olvasottságot, nagy kattintásszámot is hoznak. Ilyen vebhelyeken a közlési díj alsó hangon 20-30 eFt, de akár a százezres nagyságrendet is elérheti (országos hírportálok esetében pl.)

A PR cikk tartalma

A megjelenés számunkra előnyös ár/érték aránya csak akkor érvényesül, ha a kihelyezett link valóban hatékony. Ehhez az is szükséges, hogy a marketing célú szöveg az adott témában fontos, adekvát jellegű legyen, csak ez esetben lesz a kulcsszavas link releváns. A jó PR-cikk ismérveiről sok weboldalon szerezhetünk információt.

A jelen blog

készen kapott PR-cikkek megjelentetése számára kínál lehetőséget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr315979972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása