Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

Milyen zuhanypanelek léteznek?
Zuhanypanel vásárlás előtt állsz? Tudod, milyen típusok léteznek? A cikkben szereplő áttekintés a Te dolgod is megkönnyítheti!

zuhanypanel vásárlás

A technikai fejlődés elérte a fürdőszoba világát is. A trendek folyamatosan változnak. A hagyományos kézi zuhany vagy a külön felszerelt esőztető már a múlté. Ugyanez igaz az egyszerű kádakra! A zuhanypaneleké a jövő! Mit is jelent pontosan a zuhanypanel és milyen fajtái léteznek? Az alábbi írásban választ kapsz kérdéseidre.

Mi az a zuhanypanel?

A zuhanypanel alapgondolatát az adta, hogy egyszerre lehessen használni egy kézi zuhanyt és egy esőztetőt. Mindez egy szerkezet része a zuhanypanelben. Ráadásul a legtöbb esetben még oldalzuhanyt és hidromasszázst is tartalmaz, így tényleg úgy érezzük magunkat, mintha egy melegvízű vízesésben vagy oázisban lennénk.

Hidromasszázs vagy egyszerű zuhanypanel?

Ha a zuhanypanel fajták között válogatunk, el kell döntenünk, hogy hidromasszázs zuhanypanelt keresünk-e. Fontos tudni, hogy az egyszerűbb szerkezetek is tartalmaznak masszázsfunkciót. Ez azonban kevésbé intenzív és hatásos, összehasonlítva egy kimondottan hidromasszázs zuhanypanellel.

Azoknak, akik csak a több irányból érkező víz kellemes élményére vágynak, egy egyszerű zuhanypanel is megfelel. Aki ennél többre, igazi masszázsélményre vágyik, annak való a komplexebb rendszer.

Zuhanypanelek kényeztető funkciók szerint

Általában a kényelmi funkciók miatt döntünk a zuhanypanel mellett. Ha valóban stresszoldó és frissítő élményre vágyunk, akkor figyeljünk a fúvókák számára és az esőztetőre!

Fúvókák száma

A masszázs kényeztetés a fúvókáknak köszönhető. A legegyszerűbb modelleknél 4 fúvókából érkezik a víz. Az erősebb masszázst nyújtók viszont akár 100 fúvókával is rendelkeznek.

Esőztető fajtái

A zuhanypanel fejünk feletti része felel az esőztető funkcióért. Különféle berendezések különféle esőztető módozatokat nyújtanak. Ez lehet például trópusi vagy vízesés. A komolyabb modelleknél több funkció között váltogathatunk. Egyes zuhanykabinokon ezért 3-4 kezelőfelület is van.

Mechanikai jellemzők

Természetesen az sem mindegy, milyen anyagú a zuhanypanel, vagy milyen csapteleppel rendelkezik.

Csaptelep

Egykaros vagy gombos csapteleppel felszerelt zuhanypanelek vannak. A vízkeverés pedig vagy termosztátos keverőszeleppel, vagy mechanikusan történik.

Zuhanypanel anyaga

A panel anyaga lehet rozsdamentes acél, alumínium, műanyag esetleg edzett üveg. Szerencsére a legtöbb zuhanypanel csúcsminőségű tartozékokkal s szerelvényekkel rendelkezik.

Drágább vagy olcsóbb zuhanypanelt válasszak?

Meglepő, de pár tízezer forinttól egészen többszázezer forintig terjednek a zuhanypanelek árai. Sokszor ez a masszázsfunkciók különbségét jelzi, de nem minden esetben. Gyakran a legdrágább rendszerek sem tudnak többet, de minőségibb és strapabíróbb anyagból készültek. Ha azt szeretnénk, hogy a zuhanypanel falra szerelése és a vízellátás biztosítása után ne legyen vele problémánk, akkor árban legalább középkategóriás terméket válasszunk!

Összefoglalva: Különféle zuhanypanelek léteznek. Vannak kimondottan hidromasszázs rendszerek, de egyszerűbb zuhanypanelek is. Fontos, hogy győződjünk meg a termék paramétereiről, mielőbb megvásároljuk. Ár tekintetében a legolcsóbbat mindenképpen kerüljük. Az árban középkategóriás és a drágább termékek megbízhatóbbak és tartósabbak.

 aru-cikk.jpg

áru - cikk - pr | cikkmarketing árak

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr2116324588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása