Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

Villantók – Csodaszép, hasznos kellékek

villantók

A műcsalik hatalmas kavalkádjában nem könnyű kiigazodni, de az egyszer biztos, hogy a villantókkal minden kezdő horgász előbb-utóbb találkozik. A villantó használata hasznos és idővel minden horgász ráveszi magát használatára, legalábbis kipróbálására.

Villantók kapcsán több típus is ismert, így aki még csak ismerkedik velük, annak egyáltalán nincs könnyű dolga, nehéz kiigazodni a villantók világában. A felszerelésünk összeállításánál figyelembe kell vennünk, hogy milyen jellegű vízben, milyen halat szeretnénk fogni, továbbá a villantók dobósúlyát és a bevontatás alatt fellépő ellenállást. A hagyományos támolygó villantók számos haltípus elkapására hatékonyan bevethetők. A sekélyvizű, hínárral és egyéb vízi növényekkel benőtt tavakban éppúgy, mint a rohanó vizű hegyi patakokban. Gyakorlatilag bármilyen vízben nagy hasznát veszik ezeknek a villantóknak a horgászok, ráadásul hatalmas a kínálat hagyományos támolygó villantók terén. A hosszúkás, S-alakú vagy S-alakban hajlított, jellemzően kevésbé domború villantók leginkább a sebes vizű folyókban állják meg a helyüket. Például pisztrángozáshoz tökéletesek. Az ezekhez hasonló, könnyű, viszont erősebben domborított villantók inkább a sekélyebb állóvizekben lehetnek hatásosak.

Szintén ismertek és keresettek a fémből készült, több alkatrészből álló körforgó villantók. Ezek is hatalmas választékban állnak rendelkezésre, vannak egészen kicsi és nagyobb villantók is. Úgy érdemes választani közülük, hogy figyelembe veszi a fogni kívánt halfajtát, a fényviszonyokat és a víztípust. A villantónk könnyen beleakadhat fadarabba, hínárba, vagy más akadályba melyet elrejt a víz a szemünk elől. Ne ijedjünk meg, ha apró pöccintésekkel sem akad ki, akkor rántsuk meg nyugodtan, azt a villantót már úgyis elvesztettük. A ragadozóhalas horgászattal ez velejár, hiszen a ragadozók szeretnek olyan akadályokkal teli helyekre bújni, ahol biztonságban érzik magukat, és ahonnan nekünk horgászoknak kell előcsalogatnunk őket sajnos néha a felszerelésünk egy-egy darabjának elvesztése árán. A villantó használata jó dolog, érdemes kipróbálni. Mivel hatalmas a választék, ezért érdemes kikérni egy szakember vagy egy veterán horgász véleményét, továbbá az is sokat segít, ha utána olvas a villantózásnak és a különféle villantó típusoknak. Ha pedig szeretné megtekinteni a hatalmas választékot, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a halcatraz.hu weboldalra és tájékozódni!

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr4516377218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása