Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

Három kreatív ötlet krétafesték felhasználásával
Érdemes úgy tekinteni a krétafestékek árára, mintha egy teljesen új bútort vásárolnánk, így jóval kedvezőbbnek fog érződni. De vajon mire használható fel a hobbi kellék?

krétafesték

A krétafestékek története szorosan kötődik egy Annie Sloan nevű brit nővel, aki a ‘90-es években találta ki ezt a matt fényű, egyedi stílusú anyagot. Ekkor még mindenféle márkajelzés nélkül volt kapható a krétafesték, hiszen a lényeg a látványos eredmény mellett, a könnyű felhasználhatóság volt. A terméket manapság főként vintage stílusú bútorok csinosítására használják, de nem ez az egyetlen, amire alkalmasak.

Ebből a cikkből kiderül, hogy mire használhatóak fel és milyen a krétafestékek ára az online webshopokban.

Hogyan kezdjünk neki a krétafesték felhasználásnak?

Vajon, hogyan érdemes nekiállni például a bútorfestésnek? Az első és legfontosabb kérdés, hogy megéri-e vele vesződni? Érdemes-e időt és pénzt, illetve energiát szánni egy omladozó székre vagy komódra? Vajon megtaláljuk hozzá a tökéletesen passzoló anyagot és színt? Van annyi türelmünk és rugalmasságunk, hogy végig is vigyük a folyamaton, amely által egy igazán egyedi és stílusos darabot kapunk majd?

Hogyan és mire használható a krétafesték?

Felhasználásuk rendkívül egyszerű, hiszen egy kis felkeverést követően már tudunk is vele festeni. Se hígítást, se semmilyen egyéb műveletet nem igényel. Viszonylag sűrű, így nem fog csöpögni, cserébe rendkívül gyorsan megszárad és még szag sem marad utána.

Általában egy rétegben elég felvinni a választott felületre. Ez lehet egy már említett bútordarab, például egy asztal, egy éjjeli szekrény, egy polc vagy egy szék. Emellett pedig alkalmas virágcserepek, fogantyúk és dobozok egyedivé varázslására is.

Virágcserepek festése

Egy rendkívül egyszerű, mégis nagyszerű ötlet a krétafesték felhasználására, ha virágcserepet pingálunk ki. Lehet egyszínű, de csíkozhatjuk is, vagy elláthatjuk egyéb mintával is. Csak a képzeletünk szab határt annak, hogy mit is készítünk.

Dobozok festése

Ahogy a virágcserepeket, úgy egy szimpla dobozt is egyedié tehetünk a krétafesték felhasználásával. Itt is lehetünk kreatívak, hiszen pöttyözhetünk, alkothatunk bármilyen virágot vagy állatot egyaránt. Az elkészült termékek alkalmasak lehetnek akár a gyerekszobába is.

Krétafestékek ára

A krétafestékek ára valamivel magasabb, mint egy bútorboltban kapható változat. Viszont ezek inkább hobbi kelléknek számítanak, ráadásul nagy előnyük, hogy rendkívül gyorsan száradni. Pár óra alatt végezhetünk a teljes munkával, ami közben nem kenünk össze semmit és még csak szag sem marad utána. Érdemes tehát így tekinteni a krétafestékek árára, hiszen ezek mind-mind befolyásolhatják a vásárlást.

Összegezve

A krétafestékeket tehát rendkívül sokszínű módon használhatjuk fel. A hobbi kellék kitalálója egy brit hölgy volt, aki még ‘90-es években állította elő a folyadékot. Segítségével egyedivé tehetünk bármilyen régi bútort, egy virágcserepet vagy akár egy dobozt egyaránt. A krétafestékek árára érdemes azonban úgy tekinteni, mintha egy új bútorra ruháznánk be, hiszen így jóval kedvezőbbnek fog érződni.

 


 

aru-cikk.jpg

fizetett pr cikk ára

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr9916404094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása