Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

Veteránok a Hungexpon - Auto Motor és Tuning Show

Autóexpó Budapest

Ismét ígéretesnek ígérkezik az Auto Motor Tuning Show a budapesti Hungexpon. A kiállítás szervezői minden évben elgondolkoznak rajta, hogy mivel is tudnák lázba hozni az autók, az autózás szerelmeseit. Olvastuk, hogy idén 2013.03.22-24 között kerül megrendezésre.

Tavaly is nagy sikerrel megörvendeztettek minket veteránautó kedvelőket, idén sem lesz ez másként. Egy stand kizárólag csak az amerikai gyártmányú autókülönlegességeké lesz.

Tavaly egy 1959-es pink Cadillac volt a legidősebb jármű, ami egyben a hölgyek egyik kedvence is volt a legfiatalabb 2009-es Chevrolet Camaro-val egyetemben.
Látható volt továbbá egy hamisíthatatlan Mopar is; két Ford Mustang, egy Mach 1 és egy Bullit Boss, de volt ott egy Dodge Dart is és a vérbeli sportkocsi rajongók örömére egy 25. jubileumi kiadású Chevrolet Corvette is. Az utóbbi érdekessége, hogy 1978-ban a 62. Indianapilis 500 mérföldes versenyen ez az autó volt a pace car .
Az erő képviseletében láthattunk egy Oldsmobile 442 is, mely nagy ritkaság és igen értékes darab manapság. Az erőt viszont a legerősebb épített, 950 LE-ős Pontiac Firebird képviselte. További érdekességként került bemutatásra a Buick egyik kísérleti típusa mely a maga idejében óriási bukás volt. Azóta viszont különleges formájával igazi csemegévé vált. Reméljük az idén is felejthetetlen élményben lesz részünk a kiállításon.

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr4015976584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása