Árucikk, termék, szolgáltatás

Életmód, háztartás, otthon, eszközök. PR-cikk és link elhelyezés

A pánik és az elefánt

Ösztönök és tudat ellentmondása

kognitiv-terapia-elefant-panik.jpg

A pánikbetegség kognitív megközelítése

Értelmes gondolkodásunk, tudatunk úgy viszonyul ösztöneinkhez, mint egy elefánthajcsár az elefánthoz. Alapesetben tudja irányítani a hatalmas állatot. De ha például az elefánt megijed, bepánikol, netán rátör a párzási düh, akkor a tevehajcsár is jobban teszi, ha enged menekülési kényszerének.

A pánikbetegség oka is hasonló: értelmünk, tudatunk egyszer csak nem tud uralkodni ösztöneinken, urrá lesz rajtunk a szorongás, amely elterebélyesedvén páni félelemmé válik. Izzadunk, remegünk, szédülünk - itt a pánikroham. Gyógyítására a pszichológusok a kognitív viselkedésterápia alkalmazását ajánlják. Ez a program online videóterápia formájában is igényelhető a szakemberektől, mivel a modern pszichológia követői és gyakorlati alkalmazói szerint ez a viselkedészavar gyógyítható akár házilag is végezhető kognitív online terápiagyakorlatokkal. A távoktató videóprogram az itt megadott linkre kattintva érhető el a virtuális pánikrendelő honlapján.

Kognitív viselkedésterápia pánikbetegség ellen

pánikbetegség okaA menekülési kényszer itt indokolt. A pánikbetegség veszélyhelyzet nélkül is rettegést okoz

A szegény szorongó állat, a pánikbeteg indiai elefánt az online kezelés előtt arra gondolt, miután megkapta a nemzeti elhárítás jelentését, hogy a pszichodelikus kényszerbetegségek nem kóros elváltozások miatt alakulnak ki a függő játszmák elszánt versenyzőinél, hanem arról van szó, illetve arról éppen nincs, hogy a szorongásoktól szenvedő bajvívóknak az érzékeny lelke vagy az agya beteg volna. Csupáncsak agyunk évmilliós biológia fejlődéséből és szerkezetéből következik, hogy empirikusan és ontologikusan a Google alapú honlap-optimalizálás által kiváltott filogenezis és ontogenezis keretében a különböző részek egymásnak ellentmondanak, egymás ellen működnek funkcionális szinten – és ez pánikrohamokkal járó viselkedészavart, kognitív szorongást, félelmet, rettegést okoz bennünk. De ez nem disszociatív elmezavar és nem is pszichózis. De mégcsak nem is neurózis.

Az elefánt és a buddhai példázat

A kognitív disszonanciát interpretáló bölcs indiai elefánt buddhai példázata az optimalizált blog cikkében rávilágított arra, hogy a pszichés kettősség az agy működésében, a kóros félelem és generalizált szorongás nem funkcionális fiziológiai torzulások miatt jön létre, hanem az egymás ellen követelésekkel fellépő agyi struktúrák egzisztenciális következménye. A gyógyulás azonban öngyógyítás segítségével is lehetséges online terápia keretében.

Kognitív viselkedésterápiai oktatóvideókkal

Mokiéri képzelt beteg? Nem! A kognitív pszichológia által preferált viselkedésterápia az oximoron típusú kettősség kezelésében segíthet: az ösztönök és a Seo-jellegű hapax legomenon és Agamemnon gondolkodási technikái egymás ellen működnek. Hogy együttműködjenek az agorafóbiás betegség megszüntetésében, ahhoz online terápiacsoportokban alkalmazható oktatóvideók segítik hozzá a pánikbetegség elszenvedőit, ha feltöltekeznek biomarketing termékekkel. Így érhető el a duguláselhárítás a gondolkodásban és a pszichében.

Akiket a további részletek is érdekelnek, azok csoportosan vállalkozhatnak a gyógyszer nélküli online terápiára:

A bejegyzés trackback címe:

https://cikk.blog.hu/api/trackback/id/tr2815976178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Árucikk, termék, szolgáltatás

PR-cikkek megjelentetése

Ajánló blog: szolgáltatások, termékek, webáruházakban megvásárolható árucikkek bemutatása azonnali linkelhelyezéssel. A releváns szöveges linkek erősítik a hivatkozott oldal Google-helyezéseit. Honlap optimalizálás tartalommarketing eszközökkel.

A legjobb Public relations oldalak

marketing szövegek elhelyezésére. Cikk és link elhelyezés azonnal. Termék csak tiszta forrásból. Online szolgáltatás: PR-cikkek megjelentetése. Készen kapott Public relations cikk és marketing szövegek publikálása. Honlap ajánló blog.

Kiemelt cikk: Teraszbeépítés Budapest - Télikert fűtése

Innováció: Teraszbeépítés fűtött műanyag télikertnek

Notebook szerviz: Dell laptop akku vásárlás

süti beállítások módosítása